Gradsko natjecanje mladeži HCK iz GDCK Zabok

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Zabok u subotu (24.03.2012.) je u O.Š. Ksavera Šandora Gjalskoga održano Gradsko natjecanje ekipa mladeži Hrvatskog Crvenog križa iz GDCK Zabok.
Sudjelovale su ekipe podmlatka (7) iz 6 osnovnih škola: Osnovna škola Veliko Trgovišće, Područna škola Dubrovčan, Osnovna škola Sveti Križ Začretje, Osnovna škola Bedekovčina, Osnovna škola Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog i Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga iz Zaboka.

U kategoriji podmlatka prvo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog sa 117,80 bodova, ispred drugoplasirane ekipe iz Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskoga koja je osvojila 113,10 bodova. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Područne škole Dubrovčan, koja je osvojila 110,30 bodova.

U kategoriji mladeži natjecale su se dvije ekipe. Pobijedila je ekipa mladeži iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Zaboka, sa osvojenih 119,60 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa mladeži iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, sa ostvarenih 87,40 bodova.

Pobjedničke ekipe podmlatka i mladeži sudjelovati će na Međužupanijskom natjecanjukoje će ove godine biti organizirano u Varaždinskoj županiji, u Lepoglavi, 21. travnja.

Čestitamo svim ekipama na sudjelovanju i pokazanoj zavidnoj razini znanja i vještina.
Voditeljicama/voditeljima mladeži HCK iz GDCK Zabok zahvaljujemo na suradnji i na uloženom trudu, ljubavi i elanu prilikom priprema ekipa za natjecanje.