Rezultati IV. međužupanijskog natjecanja ekipa podmlatka i mladeži HCK

U subotu, 21.04.2012.g., u Osnovnoj školi Ante Starčevića  u Lepoglavi održano je  IV. međužupanijsko natjecanje ekipa podmlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa. Sudjelovanje na ovom skupu zaslužilo je deset ekipa podmlatka i sedam ekipa mladeži  iz  Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije, koje su na natjecanjima Gradskih društava Crvenog križa u svojim županijama osvojile prva mjesta.
Gradsko društvo Crvenog križa Zabok predstavljale su dvije ekipe; ekipa mladeži iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Zaboka i ekipa podmlatka iz Osnovne škole Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog.
Nakon pisanja četiri testa i pružanja prve pomoći na dva radilišta, rezultati su ove godine bili razlog velike radosti za ekipu Gimnazije AGM iz Zaboka i ekipu OŠ S. Radića iz Brestovca Orehovičkog.

Rezultati – mladež:
01.  Gimnazija A.G.M. – Zabok : 116,20 bodova
02.  SŠ Ivanec:  114,50 bodova
03.  SŠ Oroslavje:  113,30 bodova

Rezulati – podmladak
01. OŠ Hodošan, Hodošan:  116,80 bodova
02. OŠ Stjepana Radića, B. Orehovički:  116,50 bodova
03. OŠ Augusta C., Krapina:  114,30 bodova.

GDCK Zabok je ove godine, uz pomoć voditelja ekipa Ivane Benčić, Ljubice Gorički, Davora Žažara i med. sestre Vesne Glas, izuzetno uspješno pripremilo marljive i motivirane učenice i učenika.
Prvoplasirana ekipa mladeži iz Gimnazije A.G.M. iz Zaboka ovim rezultatom osigurala je nastup na Državnom natjecanju ekipa podmlatka i mladeži HCK, koje će se 12. svibnja 2012.g. održati u Rijeci.
Gradsko društvo Crvenog križa Zabok čestita svim ekipama koje su sudjelovale na natjecanju na pokazanom znanju.