Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi 10. svibnja 2021. u Zaboku.

na inicijativu članova UDRUGE RATNIH VETERANA 2. GARDIJSKE BRIGADE „GROMOVI“,  PODRUŽNICE  KZŽ, a povodom obilježavanja 30. obljetnice osnutka 2. gardijske brigade „Gromovi

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok će u ponedjeljak, 10. svibnja 2021. godine organizirati izvanrednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi

od 11:00 – 16:00 sati
(pauza: od 13:00 – 13:30 h)

u Vatrogasnom domu Zabok, Trg Dragutina Domjanića 1, Zabok.

Akcija će biti organizirana u Tjednu Crvenog križa (8. – 15. svibnja).

 

KRATKO PRIOPĆENJE UDRUGE RATNIH VETERANA „GROMOVI“
Hrvatski branitelji i Hrvatski Crveni križ godinama, u najtežim vremenima ratova i elementarnih nepogoda surađuju i pomažu jedni drugima, zajedno smo tu uz naš narod. Kako  prije, tako i sada, a nadamo se i ubuduće.
Povodom 30. godišnjice osnutka 2. gardijske brigade „GROMOVI“ pozvali smo naše članove na akciju dobrovoljnog darivanja krvi, kao i sve ostale članove braniteljskih i stradalničkih udruga proizašlih iz Domovinskog rata sa područja naše županije.
Neka to bude dio naše obljetnice od 30 godina, a na dobrobit zdravlja svih stanovnika Lijepe naše.
Napomena:
Udruga ratnih veterana „Gromovi“ povodom 30. obljetnice osnivanja 2. gardijske brigade jedan je od organizatora dobrovoljnog darivanja krvi i u Sisku, Karlovcu, Dugoj Resi i Zagrebu.  

 

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok na ovu izvanrednu akciju poziva i ostale darivatelje koji se neće moći odazvati redovitom ciklusu akcija DDK od 17. – 21. svibnja 2021. godine.