Ples sa zvijezdama GDCK Zabok

PSZOvih dana je Gradsko društvo Crvenog križa Zabok posjetilo male bolesnike iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, u sklopu projekta Hrvatskog Crvenog križa “Bolnica Bezbolnica”.

Pravi trenutak za posjetu malim bolesnicima bio je u četvrtak, 13. veljače 2014. godine, dan uoči Valentinova. Veseli program, sastavljen od recitacija, igrokaza, pjesme i plesa, pripremili su učenici iz Područne škole Dubrovčan, njih 25.
Program je započeo veselom pjesmom i recitacijom, nastavio se je igrokazom „Zaljubitis“, a nekih „bisera“ iz đačkih spomenara sjetili su nas učenici trećih razreda. Uslijedio je igrokaz „Kakva je to ljubav bila“. U završnom dijelu programa „prikazana“ je specijalna emisija „Plesa sa zvijezdama“. Talentirani plesni parovi oduševili su nas svojim plesnim umijećem.

Gromoglasni pljesak zadovoljne publike bio je prava nagrada za sav uloženi trud učenika iz PŠ Dubrovčan.
Osmijesi nisu silazili sa dječjih lica, a detalji veselog gostovanja prepričavali su se cijeli dan. Bio je to pravi uvod u Dan zaljubljenih.
Na kraju druženja, Gradsko društvo Crvenog križa Zabok podijelilo je prisutnima ručno izrađene broševe od platna i drvene olovke.